nedelja, 22 jul 2018

Polihrono - Vila Moustakas - LETO 2018 - do 10% popusta

MOUSTAKAS-APP-Fasada1

 LOKACIJA: Vila se nalazi u Polihronu, od plaže je udaljena oko 50 m. U neposrednoj blizini vile nalazi se veći broj restorana i taverni uz samu obalu.


SADRŽAJ: Svi apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spartu. Sve terase imaju bočni pogled ka moru. Gostima vile na raspolaganju je manji parking. Apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem, rešo,frižider, terasu. Klima, WI-FI i  SAT TV su uključeni u cenu kao i čišćenje apartmana i promena posteljine na svakih pet dana.

 

USLUGA: Najam apartmana.

 

   

 FIRST MINUTE POPUST
 
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 31.12.2017. odobravamo popust od 10% (popust ne važi ca smene sa zvezdicama) .
 

 

 

 

CENOVNIK VILA MOUSTAKAS LETO 2018

 

 

Period boravka

30.05

09.06

09.06

19.06

19.06

29.06

29.06

09.07

09.07

19.07

19.07

29.07

29.07

08.08

08.08

18.08

18.08

28.08

28.08

07.09

07.09

17.09

17.09

27.09

S 1/4

105*

115*

119

159

169

179

179

179

169

109

119*

105*

S 1/3

115*

145*

149

189

199

219

219

219

209

159

149*

115*

S 1/2

125*

175*

199

259

269

299

299

299

279

209

179*

125*

 

Aranzman obuhvata 10noci/11dana

KLIMA: uracunata u cenu, posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

 

NAPOMENE:

 Cena sa * je izražena po osobi i obuhvata: SMEŠTAJ i PREVOZ.
 Cena bez *je izražena po osobi za smeštaj, a u vili Moustaks Lux za NAJAM smeštajne jedinice.
 Cena autobuskog prevoza uz uplaćen smeštaj se primenjuje iz tabele (cena sa popustom).
 Postoji mogućnost polaska iz Subotice, Sombora, Sente, Bačke Topole, Zrenjanina, Kikinde, Bačke Palanke, Vrbasa, Vršca, Pančeva, Čačka, Kraljeva i Kragujevca-cena prevoza se primenjuje prema tabeli
 Smene sa * nemaju doplatu za transfere iz pomenutih gradova
 Pod uslovom da nema vlastiti ležaj, u svakoj smeštajnoj jedinici i u svim smenama, jedno
 dete do 10 godina (Moustakas i Moustakas Lux),
 dete do 3 godine (Bellos)
 boravi GRATIS (ima sedište u autobusu, nema krevet).
 Ukoliko jedna osoba koristi apartman - DOPLATA 50%.
 Popusti za rane uplate se ne odnose na smene sa * i vilu Moustakas Lux.
 Cena je izražena u evrima (plaćanje - dinarska protivvrednost) za 11 dana – 10 noćenja.

 
 
 
AUTOBUSKI PREVOZ
Cena autobuskog prevoza uz uplaćen smeštaj (cena sa popustom)
Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa.

POLASCI

MESTO POLASKA

VREME

POLASKA

CENA PREVOZA

odrasli

deca 0–10 g

SUBOTICA

Parking iza Radničkog Univerziteta

18:30 h

50

40

SOMBOR

Parking ispred FK“ Radnički“

18:30 h

50

40

SENTA

BAČ. TOPOLA

OMW pumpa na autoputu kod petlje Bačka Topola

19:00 h

50

40

KIKINDA

Parking kod hotela „Narvik“

18:30 h

50

40

BAČKA PALANKA

Parking pored zgrade DTD

19:15 h

50

40

ZRENJANIN

Eko pumpa kod pijace

19:15 h

50

40

VRBAS

Parking ispred hotela „Bačka“

19:15 h

50

40

NOVI SAD

Parking železničke stanice, kod lokomotive

20:30 h

40

30

BEOGRAD

Parking preko puta Buvlje pijace

22:00 h

40

30

NIŠ

Benzinska pumpa preko puta motela Nais

01.00 h

30

20

VRŠAC, PANČEVO, ČAČAK, KRALJEVO, KRAGUJEVAC 

50

40


Prevoz u jednom pravcu nema mogućnost umanjenja

Prevoz se obavlja udobnim autobusima turističke klase (klima, audio-video oprema).
Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani mini-busem, kombijem ili putničkim automobilom
Moguće je priključenje putnika ispred svih motela na magistralnom putu Beograd – Niš – Skoplje.
Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.
Biranje sedišta u autobusu prema mogućnostima u trenutku prijave je 15 € po osobi. Prvi red nije moguće rezervisati.
Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku.U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja. Organizator ne snosi odgovornost za nepredat ili nepreuzet prtljag. Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu.
Pušenje u autobusu nije dozvoljeno. O vašem udobnom i bezbednom putovanju brinu 2 vozača i pratilac grupe.

 
USLOVI PLAĆANJA
Cene su izražene u evrima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke agencije na dan uplate.

1.UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA:
- akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika, ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

2. UPLATA NA RATE:
a) čekovi građana- akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, počev od onog koji sledi mesecu u kojem je uplaćena akontacija, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2018. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, uz uvećanje 2% mesečno.
b) administrativa zabrana - akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se u EUR- ima, a uplata se vrši za efektivu na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani. Rate se uplaćuju mesečno ili polumesečno (u zavisnosti kako pravno lice isplaćuje lični dohodak), počev od meseca koji sledi onom u kojem je uplaćena akontacija, uz uvećanje 2% mesečno. Poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2018. godine. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

3.PLATNE KARTICE:
- Dina, Visa, MasterCard, Maestro

4.KREDIT BANKE:
- po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora.
 
 
KORISNE INFORMACIJE:

 Ulazak u apartmane pri dolasku u 14:00h. Napuštanje apartmana pri odlasku u 09:00h. Za vremenski period do polaska autobusa za Srbiju, obezbeđen je prostor za prtljag, dok sanitarnih prostorija, za ove svrhe, ima samo u nekim objektima.
 Fotografije u katalogu i sajtu su ilustracije enterijera, izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled svake sobe, kuhinje i kupatila. U nemogućnosti da u opisima objekata detaljno navede sve karakteristike svih smeštajnih jedinica, Organizator predlaže da korisnici usluga pre prijave za izabrani studio ili apartman zatraže precizne informacije o istima.
 Cena uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenje opreme, inventara, Sastavni deo inventara je posteljina (promena - dostava čiste jednom u toku smene) ali ne i peškiri, sapuni, toalet papir, sredstva za održavanje čistoće ili pranje posuđa.
 Pojedini standardi izgradnje i opremanja smeštajnog objekta nisu adekvatni našim (veličine kreveta i ormara), na šta Organizator nije mogao imati uticaja. Površina nekih studija i app uslovljava korišćenje natkrivenih terasa u funkciji trpezarije. Kuhinje su, većinom, opremljene elementarnim inventarom, frižiderom i rešoom sa dva grejna tela, bez rerne. Kupatila su najčešće sa tušem (većina sa, ali ponegde i bez tuš kade).
 Gosti sami održavaju čistoću u apartmanu za vreme svog boravka. Ukoliko nije drugačije ugovoreno, app se čiste pri dolasku i odlasku gosta od strane vlasnika app. Gosti sami obavljaju zamenu posteljine i nameštanje kreveta.
 WiFi UREĐAJ, instaliran u smeštajnom objektu, podrazumeva WiFi zonu u objektu gde je signal dostupan. Ovime Organizator ne obećava u ponudi niti garantuje WiFi signal u svakoj smeštajnoj jedinici. U većini letovališta ne postoji infrastruktura koja obezbeđuje širokopojasni - brzi internet pa se, prilikom velike opterećenosti, može desiti da je protok usporen ili da je priključenje na internet povremeno nemoguće.
 Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru kao i na poštovanje kućnog reda. Eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom, gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku i da iste nadoknade.
 Apartmani nisu fizički obezbeđeni, odgovornost za svoje lične stvari snose gosti, osim u slučaju kada novac, pasoše ili neke druge stvari od vrednosti ostave u sefu, za šta je potrebno da se prethodno obrate predstavniku agencije.
 Svi gosti zainteresovani za rent-a-car su u obavezi da ponesu važeću međunarodnu vozačku dozvolu.
 Gostima je svakodnevno na raspolaganju predstavnik agencije, za organizaciju fakultativnih izleta i za pružanje informacija vezanih. Predstavnik sa gostima komunicira preko info tabli u smeštajnim objektima, na kojima je objavljeno i vreme redovnog dežurstva na određenom mestu u letovalištu.
 U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom.
 Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 Organizator zadržava pravo da putem raznih akcija proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
 Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja a koje nisu sastavni deo cenovnika.
 Ukoliko se u Grčkoj počne primenjivati zakon o obaveznoj Boravišnoj taksi gosti će je plaćati na licu mesta vlasniku/recepciji samog smeštajnog objekta. U trenutku štampanja cenovnika nije poznato koliko će taksa iznositi.

STUDIO je smeštajna jedinica koja se sastoji od jedne dnevno-spavaće sobe, ima kuhinjsku nišu i TWC.
APARTMAN je smeštajna jedinica koja se sastoji od jedne spavaće sobe i jedne dnevno- spavaće sobe sa kuhinjsku nišu i TWC.
DUPLEX je smeštajna jedinica koja se sastoji od dve spavaće sobe, izvdojene kuhinje i TWC.
FAKULTATIVNE IZLETE organizuje ovlašćena lokalna agencija, partner Organizatora, prema sopstvenim uslovima, standardima i cenama. Dajući informaciju na info tablama ili preko predstavnika, organizator ne obavezuje svoje goste na korišćenje fakultativnih izleta, niti garantuje da ponude fakultativnih izleta drugih lokalnih agencija u letovalištu nisu povoljnije. Pratnja vodiča na srpskom jeziku zavisi od broja prijavljenih putnika.

 

 
Turistička agencija Atlas ovlašćeni subagent, Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Fudeks Holiday Licenca APR registar turizma kategorije OTP 116/2016 od 23.12.2016. godine
 

 

 

 

POLIHRONO LETO 2018

VAŠE PUTNO OSIGURANJE

sava osiguranje

Turistička agencija Atlas

Adresa: Knez Mihailova 36, 18400 Prokuplje

Telefoni: 027/324-493; 063/ 71-33-709; 064/158-28-55

Fax: 027/324-493

Radno vreme: 
ponedeljak - petak od  09:00 - 19:00
subotom od 10:00 - 14:00

*Napomena: Svi podaci na sajtu Turističke agencije Atlas su informativnog karaktera. Za detaljne informacije kontaktirajte agenciju. 

Pratite nas na Facebook-u