sreda, 23 januar 2019

Pefkohori - Vila Eleni - LETO 2019 - do 20% popusta

ELENI-HOUSE - NASLOVNAVILA ELENI se nalazi na ulasku u Pefkohori (kod Mola) na 50 m od plaže. Nalazi se odmah uz hotel Philoxenia Spa. Vila je opremljena Wi-Fi internetom koji je uključen u cenu. Raspolaže dvokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlju i četvorokrevetnim apartmanima na prvom spratu. Studiji su opremljeni čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, standardnim singl ležajima, kupatilom, terasom, TV-om, peškirima i klima uređajem (uključeno u cenu) . U apartmanima je jedna soba odvojena u kojoj se nalaze dva singl ležaja, a u kuhinjskom delu duble ležaj 180cm širine. Posteljina i peškiri su predvidjeni za zamenu svaki peti dan.

 

 

 

 

FIRST MINUTE

-Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 12.12.2018. odobravamo popust od 20%.
-Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01.01.2019. odobravamo popust od 15% 
-Za uplatu 50% aranžmana pri rezervaciji, a ostatak do  01.03.2019.  odobravamo popust od 10% za rezervisanje aranžmane do 01.02.2019.

 -Za uplatu 50% aranžmana pri rezervaciji, a ostatak iznosa do 01.04.2019., odobravamo popust od 7% za rezervisane aranžmane  do 01. 03.2019.

-Za uplate 30% pri rezervaciji, a ostatak 15 dana do polaska odobravamo popust od 5%.

 
 
 

CENOVNIK VILA  ELENI  LETO 2019

 Cenovnik 2019 od 10.10.2018.

 

ELENI-1

 

Aranzman obuhvata 10 noći / 11 dana.

KLIMA: uracunata u cenu.

Cene označene zvezdicom (*) su po osobi i podrazumevaju PAKET ARANŽMAN (smeštaj i prevoz).

Umanjenje za sopstveni je 20e po osobi.

Za prvu i poslednju smenu nema umanjenja za sopstveni prevoz.

Za dve spojene smene cena smestaja se umanjuje za 10% od cene druge smene.

 

FIRST MINUTE POPUSTI :

-Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 1. februara odobravamo popust od 15%.

-Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 1. maja odobravamo popust od 10%.

-Za uplate avansa 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatka iznosa do 31. maja, odobravamo popust od 10% za rezervisane aranžmane do 1. februara.

-Za uplate avansa 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatka iznosa do 31. maja, odobravamo popust od 7% za rezervisane aranžmane od 2. februara do 1.marta.

-Za uplate avansa 30 % od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 15 dana do polaska odobravamo popust od 5%.

 
LEGENDA:
 
STUDIO– Smeštajna jedinica u vili bez predsoblja u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima (frižider, aspirator, rešo sa dve ringle bez rerne), osnovnim priborom za jelo, za odgovarajući broj osoba,kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa. APARTMAN- Smeštajna jedinica u vili koja podrazumeva spavaću sobu sa određenim brojem ležaja, fizički odvojenu od kuhinje (običnim ili harmonika vratima, u nekim slučajevima ne postoje vrata između prostorija-raspitati se u agenciji), zasebno kupatilo i terasa. DUPLEX- Smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od 2 ili 3 spavaće sobe sa 2 do 3 ležaja u sobi, kunjihom (koja je fizički odvojena od spavaćih soba), kupatilom i terasom. PP-pogled pozadi.
 
 
USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
 
1.DAN: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
 
2.DAN – 11. DAN:Dolazak u jutarnjim casovima,smestaj i boravak u odabranom objektu na bazi najma studija-apartmana ili odabrane usluge u hotelu, noćenje.
 
12.DAN:  Napuštanje objekata u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak na mesto polaska.
 
Kraj usluga.
 
Za polaske iz Beograda, Užica i Negotina – doplata 15e po osobi na paket aranzmane.
SVI POLASCI SU DAN RANIJE OD DATUMA U TABELI ZA SMEŠTAJ.
 
 
Aranžman obuhvata:
 Najam apartmana za 10 noći / 11 dana u tabeli za sopstveni prevoz ili prevoz i smeštaj za 10 noći/11 dana po osobi u tabeli autobuski prevoz.
Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV, klima, DVD) ili kombi vozilima po cenovniku iz tabele ukoliko je uračunat u cenu.
Usluge predstavnika agencije.
Troškove organizacije i pratioca puta. 
 
 
Aranžman ne obuhvata: 
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – preporučuje se jer pogranični organi Makedonije i Grčke mogu zatražiti na uvid polisu putnog osiguranja.
Porez po novom grčkom zakonu 4472/2017, član 72. u iznosu od 0,5€/po noći i smeštajnoj jedinici (za smenu od 10 noći ukupno 5€ po studiju-apartmanu, plaća se na licu mesta).
Individualni i ostali troškovi putnika.
 
Način plaćanja:
Ukupan iznos aranžmana u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate,
30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak u ratama najkasnije 15 dana do polaska.
30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak čekovima građana do 30.10.2019. bez uvecanja, datum realizije čeka je svakog 15-og u mesecu, čekovi se deponuju prilikom rezervacije.
30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak na rate preko administrativne zabrane bez uvecanja do 30.10.2019., s tim da rata a.z. ne bude manja od 3.000,00 din..
Svaka uplata akontacije vodi se kao uplata za sve putnike, a ne samo za jednog odredjenog putnika iz Ugovora.
 
Uslovi putovanja:
 
Polazak je dan pre početka aranžmana. Tačno vreme polaska obavezno proveriti u agenciji 2 dana pre polaska. Upravljati se isključivo po lokalnom vremenu.
 
 
Uslovi za decu: 
 
Jedno dete do 2 godina u krevetu sa roditeljima – GRATIS.
Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, placaju cenu jedne odrasle osobe.
Deca od 2-10 godina imaju popust 30% u pratnji 2 punoplatezne osobe.
Za izlazak iz države svim maloletnim licima neophodna je saglasnost oba roditelja – staratelja (ili roditelja – staratelja koji ne putuje sa maloletnim detetom), da pomenuto lice moze samostalno preći grnicu ili sa punoletnim pratiocem. Saglasnost mora biti overena u sudu ili opstini.
LAST MINUTE ponude se ne mogu plaćati administrativnom zabranom
LAST MINUTE ponude se ne mogu placati cekovima gradjana.
FIRST MINUTE ponude se ne mogu placati cekovima gradjana.
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapicitete, po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje plaćaju aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju naknadu na ime razlike u ceni.
Uslovi plaćanja:
 
Sve cene su izražene u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke na dan uplate.
U slucaju poremećaja na monetarnom tržistu organizator zadržava pravo na korekciju cena.
Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo uplaćeni iznos, a ostatak je podležan promeni.
Ukoliko gost iz bilo kog razloga prekine boravak, neće se vršiti refundacija za neiskorišćeni deo aranžmana.
UKOLIKO STRANKA( fizicko lice ili subagent) NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 15 DANA PRE POLASKA NA PUT, SMATRACE SE AUTOMATSKIM OTKAZOM PUTOVANJA I ORGANIZATOR PUTOVANJA U OVOM SLUCAJU NEMA NIKAKVE OBAVEZE PREMA STRANKAMA.
 
Autobuska karta se plaća po sedištu, zajedničko sedište mogu da koriste samo deca do dve godine. Po zakonu o saobraćaju sva deca od dve godine starosti u obavezi su da imaju sedište u autobusu. Agencija pravi raspored sedenja.. Putnik će prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Ukoliko putnik ima želju da odabere sedište, to je moguće uz doplatu od 10e po osobi. Takvi zahtevi se podnese i uplaćuju prilikom rezervacije aranžmana.Broj putnika po smenama moze se razlikovati. Zato se organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. Za destinaciju sa istim vremenom i datumom polaska u zavisnosti od broja putnika agencija zadržava pravo transfera putnika putničkim vozilima ili sprinterima. U autobusu je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i pristup kućnim ljubimcima. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače ili pratioca grupe biće odmah isključen sa putovanja. Agencija određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Dolazak autobusa na određenu destinaciju je u zavisnosti od uslova i dešavanja na putu i granicama. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno bez prava na prigovor i žalbu. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatom prevozniku. Agencija prevozi do kuće ili hotela onoliko koliko je fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice obavlja sam putnik. Obelezite svoj prtljag, ime, prezime i telefon. Agencija i prevoznik ne snose odgovornost u slučaju gubitka ili zaboravljanja prtljaga. Svaki putnik je dužan da eventualni štetu nastalu svojom krivicom u autobusu plati na licu mesta vozaču ili pratiocu grupe.
 
Važne napomene
 
Putne isprave
 
Vlasnici biometrijskih (novih crvenih) pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Imaoci ovakvih pasoša kao i starih (plavih) pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede šengen. Putnik je u obavezi da prikupi neophodna dokumenta za pribavljanje individualne vize, za čiju ispravnost i valjanost jemči sam putnik, a u suprotnom podleže odredbi člana 12. Opštih uslova putovanja agencije organizatora. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne grčke šengen vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije organizatora putovanja. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.
 
Smeštaj i boravak u objektu
 
U studije i apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova, po lokalnom vremenu a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09.00 časova, po lokalnom vremenu. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni iste, a da je prilikom napuštanja ostave u stanju u kome su je primili. Putnik će biti smešten u bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu u smeštajnom objektu opisanom u Programu, bez obzira na osobenosti putnika, kategoriju, lokaciju i položaj smeštajnog objekta, spratnost, blizinu buke, parkinga i druge karakteristike.
 
Pribor u kuhinjama nekada nije kompletan i desavaju se oštećenja opreme, pogotovo u odmaklim smenama u sezoni. Ukoliko uočite nedostatke obratite se odmah našem predstavniku radi evidentiranja i uklanjanja istog.
 
Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima, sapunima i toalet papirom. Promena posteljine se vrši svakog šestog dana boravka.
 
Ukoliko se putnici ne pridržavaju pravila koriscenja AC uređaja propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana. Eventualnu nastalu štetu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.
 
Po izlasku iz smeštajnih jedinica, molimo Vas da ključ ostavite u bravi. U slučaju da se ključ izgubi, zamena je 10 eura, a ukoliko se izgubi kartica, zamena je 50 eura, i taj trošak snosi sam putnik.
 
Kvarove prijaviti vlasniku objekta i predstavniku agencije.
 
Otpatke i toalet papir odlagati u korpu za otpad. Nikako u wc solju...
 
Poslednjeg dana boravka ispraznite Vaše kante za smeće.
 
Molimo Vas da se od 14:00h do 17:30h, svakog dana pridržavate kućnog reda.
 
Nemojte unositi pesak sa plaže u svoje kupatilo.
 
Poslednje noći pred polazak, isključite frižider.
 
Uvek isključite bojler, klimu i ringle na šporetu dok niste u sobi.
 
Uvek isključite bojler dok se tuširate.
 
Ne ostavljajte uključenu klimu dok ste van smeštajnih jedinica i dok su Vam prozor i vrata otvoreni.
 
Ne iznosite posteljinu i peškire van apartmana.
 
Zabranjen pristup kućnim ljubimcima u smeštajnim jedinicima.
 
Usmene informacije koje dobijate u agenciji nisu obavezujuće i ukoliko imate posebne potrebe i želje tražite pismenu potvrdu u vezi navedenog, u suprotnom nemate pravo na žalbu za neizvršene usluge, koje su Vam eventualno usmeno obećane. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su samo primer smeštaja u datoj vili. Molimo da obratite pažnju na napomene koje su date u opisima, a koje se tiču određenog smeštaja. O svim detaljima se možete raspitati kod prodavca ili kod agencije-organizatora putovanja.
 
Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za:
 
normalan ležaj je 75-80 x 180-190 cm,
francuski ležaj je 145-155 x 180-190 cm,
pomoćni ležaj je 70-90 x 180-190 cm.
Servisne informacije
 
NOVAC: Euro
 
VRMENSKA RAZLIKA: Jedan sat unapred (Srbija 12 h, Grcka 13 h).
 
TELEFONSKI POZIVI: Grčka se bira iz Srbije preko pozivnog broja 00302, a Srbija iz Grčke preko pozivnog broja 00381, mobilni: 00381 62,63,64,65 zatim željeni broj.
 
Roaming: 062, 063: *123*+381 pozivni broj grada ili broj mobilnog bez nule (18,21..64,65,...) željeni broj, #064,065: *102*+381 pozivni broj grada ili broj mobilnog bez nule (18,21..64,65,...) željeni broj#
 
RADNO VREME PRODAVNICE: Ponedeljak, sreda, subota-jednokratno 08:00h-15:00h.
 
Utorak, četvrtak, petak-dvokratno 08:00h-14:00h i od 17:30h-20:00h.
 
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za uslove i informacije koje nisu navedene ovim programom.
 
Aranžman je rađen na bazi od minimum 30 putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo, da pojedine polaske otkaze ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. U slučaju otkaza krajnji rok za obaveštavanje putnika je 5 dana pre početka aranžmana.
 
Turistička agencija Atlas ovlašćeni subagent, uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja orginizatora putovanja – agencije AL TURS PUTOVANJA D.O.O Aleksinac, Licenca OTP 50/2012 od 23.11.2012.

Pefkohori - Vila Stratos - LETO 2019 - do 20% popusta

vila stratos pefkohori - NASLOVNAVILA STRATOS se nalazi na 1 minut hoda od plaže, u pešačkoj zoni u Pefkohoriju. U blizini vile nalaze se mnogobrojni restorani, kafići, marketi itd. Vila je opremljena WI-FI internetom.Raspolaže 1/2app , 1/3app 1/4app, 1/4 dpLx i 1/5 dplx apartmanima koji se nalaze na prvom spratu. Opremljeni su kuhinjom sa osnovnim posuđem, kupatilom, velikom terasom, tv-om, peškirima i klima uređajem (uključeno u cenu). Vila poseduje sto i stolice u kuhinji i na terasi. Posteljina i peškiri se menjaju na peti dan.

 

 

 

 

 

FIRST MINUTE

 
-Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 12.12.2018. odobravamo popust od 20%.
-Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01.01.2019. odobravamo popust od 15% 
-Za uplatu 50% aranžmana pri rezervaciji, a ostatak do  01.03.2019.  odobravamo popust od 10% za rezervisanje aranžmane do 01.02.2019.

 -Za uplatu 50% aranžmana pri rezervaciji, a ostatak iznosa do 01.04.2019., odobravamo popust od 7% za rezervisane aranžmane  do 01. 03.2019.

-Za uplate 30% pri rezervaciji, a ostatak 15 dana do polaska odobravamo popust od 5%.

 
 
 

CENOVNIK VILA  STRATOS LETO 2019

 

 Cenovnik 2019 od 10.10.2018.

 

 STRATOS

Aranzman obuhvata 10 noći / 11 dana.

KLIMA: uracunata u cenu.

Cene označene zvezdicom (*) su po osobi i podrazumevaju PAKET ARANŽMAN (smeštaj i prevoz).

Umanjenje za sopstveni je 20e po osobi.

Za prvu i poslednju smenu nema umanjenja za sopstveni prevoz.

Za dve spojene smene cena smestaja se umanjuje za 10% od cene druge smene.

FIRST MINUTE POPUSTI :

-Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 1. februara odobravamo popust od 15%.

-Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 1. maja odobravamo popust od 10%.

-Za uplate avansa 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatka iznosa do 31. maja, odobravamo popust od 10% za rezervisane aranžmane do 1. februara.

-Za uplate avansa 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatka iznosa do 31. maja, odobravamo popust od 7% za rezervisane aranžmane od 2. februara do 1.marta.

-Za uplate avansa 30 % od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 15 dana do polaska odobravamo popust od 5%.

 
LEGENDA:
 
STUDIO– Smeštajna jedinica u vili bez predsoblja u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima (frižider, aspirator, rešo sa dve ringle bez rerne), osnovnim priborom za jelo, za odgovarajući broj osoba,kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa. APARTMAN- Smeštajna jedinica u vili koja podrazumeva spavaću sobu sa određenim brojem ležaja, fizički odvojenu od kuhinje (običnim ili harmonika vratima, u nekim slučajevima ne postoje vrata između prostorija-raspitati se u agenciji), zasebno kupatilo i terasa. DUPLEX- Smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od 2 ili 3 spavaće sobe sa 2 do 3 ležaja u sobi, kunjihom (koja je fizički odvojena od spavaćih soba), kupatilom i terasom. PP-pogled pozadi.
 
USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
 
1.DAN: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
 
2.DAN – 11. DAN:Dolazak u jutarnjim casovima,smestaj i boravak u odabranom objektu na bazi najma studija-apartmana ili odabrane usluge u hotelu, noćenje.
 
12.DAN:  Napuštanje objekata u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak na mesto polaska.
 
Kraj usluga.
 
Za polaske iz Beograda, Užica i Negotina – doplata 15e po osobi na paket aranzmane.
SVI POLASCI SU DAN RANIJE OD DATUMA U TABELI ZA SMEŠTAJ.
 
Aranžman obuhvata:
 Najam apartmana za 10 noći / 11 dana u tabeli za sopstveni prevoz ili prevoz i smeštaj za 10 noći/11 dana po osobi u tabeli autobuski prevoz.
Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV, klima, DVD) ili kombi vozilima po cenovniku iz tabele ukoliko je uračunat u cenu.
Usluge predstavnika agencije.
Troškove organizacije i pratioca puta.
 
 
 
Aranžman ne obuhvata: 
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – preporučuje se jer pogranični organi Makedonije i Grčke mogu zatražiti na uvid polisu putnog osiguranja.
Porez po novom grčkom zakonu 4472/2017, član 72. u iznosu od 0,5€/po noći i smeštajnoj jedinici (za smenu od 10 noći ukupno 5€ po studiju-apartmanu, plaća se na licu mesta).
Individualni i ostali troškovi putnika.
 
Način plaćanja:
Ukupan iznos aranžmana u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate,
30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak u ratama najkasnije 15 dana do polaska.
30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak čekovima građana do 30.10.2019. bez uvecanja, datum realizije čeka je svakog 15-og u mesecu, čekovi se deponuju prilikom rezervacije.
30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak na rate preko administrativne zabrane bez uvecanja do 30.10.2019., s tim da rata a.z. ne bude manja od 3.000,00 din..
Svaka uplata akontacije vodi se kao uplata za sve putnike, a ne samo za jednog odredjenog putnika iz Ugovora.
 
Uslovi putovanja:
 
Polazak je dan pre početka aranžmana. Tačno vreme polaska obavezno proveriti u agenciji 2 dana pre polaska. Upravljati se isključivo po lokalnom vremenu.
 
 
Uslovi za decu:
 
 
Jedno dete do 2 godina u krevetu sa roditeljima – GRATIS.
Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, placaju cenu jedne odrasle osobe.
Deca od 2-10 godina imaju popust 30% u pratnji 2 punoplatezne osobe.
Za izlazak iz države svim maloletnim licima neophodna je saglasnost oba roditelja – staratelja (ili roditelja – staratelja koji ne putuje sa maloletnim detetom), da pomenuto lice moze samostalno preći grnicu ili sa punoletnim pratiocem. Saglasnost mora biti overena u sudu ili opstini.
LAST MINUTE ponude se ne mogu plaćati administrativnom zabranom
LAST MINUTE ponude se ne mogu placati cekovima gradjana.
FIRST MINUTE ponude se ne mogu placati cekovima gradjana.
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapicitete, po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje plaćaju aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju naknadu na ime razlike u ceni.
Uslovi plaćanja:
 
Sve cene su izražene u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke na dan uplate.
U slucaju poremećaja na monetarnom tržistu organizator zadržava pravo na korekciju cena.
Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo uplaćeni iznos, a ostatak je podležan promeni.
Ukoliko gost iz bilo kog razloga prekine boravak, neće se vršiti refundacija za neiskorišćeni deo aranžmana.
UKOLIKO STRANKA( fizicko lice ili subagent) NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 15 DANA PRE POLASKA NA PUT, SMATRACE SE AUTOMATSKIM OTKAZOM PUTOVANJA I ORGANIZATOR PUTOVANJA U OVOM SLUCAJU NEMA NIKAKVE OBAVEZE PREMA STRANKAMA.
 
Autobuska karta se plaća po sedištu, zajedničko sedište mogu da koriste samo deca do dve godine. Po zakonu o saobraćaju sva deca od dve godine starosti u obavezi su da imaju sedište u autobusu. Agencija pravi raspored sedenja.. Putnik će prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Ukoliko putnik ima želju da odabere sedište, to je moguće uz doplatu od 10e po osobi. Takvi zahtevi se podnese i uplaćuju prilikom rezervacije aranžmana.Broj putnika po smenama moze se razlikovati. Zato se organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. Za destinaciju sa istim vremenom i datumom polaska u zavisnosti od broja putnika agencija zadržava pravo transfera putnika putničkim vozilima ili sprinterima. U autobusu je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i pristup kućnim ljubimcima. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače ili pratioca grupe biće odmah isključen sa putovanja. Agencija određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Dolazak autobusa na određenu destinaciju je u zavisnosti od uslova i dešavanja na putu i granicama. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno bez prava na prigovor i žalbu. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatom prevozniku. Agencija prevozi do kuće ili hotela onoliko koliko je fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice obavlja sam putnik. Obelezite svoj prtljag, ime, prezime i telefon. Agencija i prevoznik ne snose odgovornost u slučaju gubitka ili zaboravljanja prtljaga. Svaki putnik je dužan da eventualni štetu nastalu svojom krivicom u autobusu plati na licu mesta vozaču ili pratiocu grupe.
 
Važne napomene
 
Putne isprave
 
Vlasnici biometrijskih (novih crvenih) pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Imaoci ovakvih pasoša kao i starih (plavih) pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede šengen. Putnik je u obavezi da prikupi neophodna dokumenta za pribavljanje individualne vize, za čiju ispravnost i valjanost jemči sam putnik, a u suprotnom podleže odredbi člana 12. Opštih uslova putovanja agencije organizatora. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne grčke šengen vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije organizatora putovanja. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.
 
Smeštaj i boravak u objektu
 
U studije i apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova, po lokalnom vremenu a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09.00 časova, po lokalnom vremenu. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni iste, a da je prilikom napuštanja ostave u stanju u kome su je primili. Putnik će biti smešten u bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu u smeštajnom objektu opisanom u Programu, bez obzira na osobenosti putnika, kategoriju, lokaciju i položaj smeštajnog objekta, spratnost, blizinu buke, parkinga i druge karakteristike.
 
Pribor u kuhinjama nekada nije kompletan i desavaju se oštećenja opreme, pogotovo u odmaklim smenama u sezoni. Ukoliko uočite nedostatke obratite se odmah našem predstavniku radi evidentiranja i uklanjanja istog.
 
Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima, sapunima i toalet papirom. Promena posteljine se vrši svakog šestog dana boravka.
 
Ukoliko se putnici ne pridržavaju pravila koriscenja AC uređaja propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana. Eventualnu nastalu štetu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.
 
Po izlasku iz smeštajnih jedinica, molimo Vas da ključ ostavite u bravi. U slučaju da se ključ izgubi, zamena je 10 eura, a ukoliko se izgubi kartica, zamena je 50 eura, i taj trošak snosi sam putnik.
 
Kvarove prijaviti vlasniku objekta i predstavniku agencije.
 
Otpatke i toalet papir odlagati u korpu za otpad. Nikako u wc solju...
 
Poslednjeg dana boravka ispraznite Vaše kante za smeće.
 
Molimo Vas da se od 14:00h do 17:30h, svakog dana pridržavate kućnog reda.
 
Nemojte unositi pesak sa plaže u svoje kupatilo.
 
Poslednje noći pred polazak, isključite frižider.
 
Uvek isključite bojler, klimu i ringle na šporetu dok niste u sobi.
 
Uvek isključite bojler dok se tuširate.
 
Ne ostavljajte uključenu klimu dok ste van smeštajnih jedinica i dok su Vam prozor i vrata otvoreni.
 
Ne iznosite posteljinu i peškire van apartmana.
 
Zabranjen pristup kućnim ljubimcima u smeštajnim jedinicima.
 
Usmene informacije koje dobijate u agenciji nisu obavezujuće i ukoliko imate posebne potrebe i želje tražite pismenu potvrdu u vezi navedenog, u suprotnom nemate pravo na žalbu za neizvršene usluge, koje su Vam eventualno usmeno obećane. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su samo primer smeštaja u datoj vili. Molimo da obratite pažnju na napomene koje su date u opisima, a koje se tiču određenog smeštaja. O svim detaljima se možete raspitati kod prodavca ili kod agencije-organizatora putovanja.
 
Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za:
 
normalan ležaj je 75-80 x 180-190 cm,
francuski ležaj je 145-155 x 180-190 cm,
pomoćni ležaj je 70-90 x 180-190 cm.
Servisne informacije
 
NOVAC: Euro
 
VRMENSKA RAZLIKA: Jedan sat unapred (Srbija 12 h, Grcka 13 h).
 
TELEFONSKI POZIVI: Grčka se bira iz Srbije preko pozivnog broja 00302, a Srbija iz Grčke preko pozivnog broja 00381, mobilni: 00381 62,63,64,65 zatim željeni broj.
 
Roaming: 062, 063: *123*+381 pozivni broj grada ili broj mobilnog bez nule (18,21..64,65,...) željeni broj, #064,065: *102*+381 pozivni broj grada ili broj mobilnog bez nule (18,21..64,65,...) željeni broj#
 
RADNO VREME PRODAVNICE: Ponedeljak, sreda, subota-jednokratno 08:00h-15:00h.
 
Utorak, četvrtak, petak-dvokratno 08:00h-14:00h i od 17:30h-20:00h.
 
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za uslove i informacije koje nisu navedene ovim programom.
 
Aranžman je rađen na bazi od minimum 30 putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo, da pojedine polaske otkaze ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. U slučaju otkaza krajnji rok za obaveštavanje putnika je 5 dana pre početka aranžmana.
 
Turistička agencija Atlas ovlašćeni subagent, uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja orginizatora putovanja – agencije AL TURS PUTOVANJA D.O.O Aleksinac, Licenca OTP 50/2012 od 23.11.2012.

Pefkohori - Vila Sara - LETO 2019 -do 20% popusta

NASLOVNA saraAPARTMANI SARA se nalaze u centru Pefkohorija, na oko 40m od mora ispod magistrale (od ulice gde se nalazi Mamos caffee kada se krene ka plazi, druga ulica desno). Rec je o setokrevetnom dupleksu koji u svom sastavu ima dve spavace sobe,jedna sa francuskim lezajem I durga sa dva singl lezaja. Pored toga u dnevnom boravku se nalayi jos jedan kauc na razvlacenje gde mogu spavati dve odrasle osobe. U svom sastavu ima I kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje. Koriscenje klima uredjaja je ukljuceno u cenu. WI-FI gratis, AC gratis. Dupleks se nalazi na prvom spratu.

Lokacija 5*; Objekat 4*; Prostranost soba 5*; Terase 4*; Dvorište 3*; Kvalitet nameštaja 4*.

 

GPS kordinate 39°59'19.3"N 23°36'59.1"E

 

 

Popusti – FIRST MINUTE: 

Popust -20 % do 01.12.2018.  uz uplatu od 100% prilikom rezervacije.(za cene bez *)

Popust -15 % do 10.02.2019. uz uplatu od 100% prilikom rezervacije.(za cene bez *)

Popust -10% za rezervacije do 01.02.2019. i plaćanje na čekovima na rate do 01.12.2019. bez kamate.

Popust -10 % za rezervacije do 10.03.2019.   50% rezervacije i 50% do 01.04.2019.

Popust -7 % do 10.04.2019.  uz uplatu od 100% pri rezervaciji

Popust -5 % do 01.05.2019.  uz uplatu od 100% pri rezervaciji

 

 

 

CENOVNIK VILA SARA LETO 2019

 

 

od 2016. bus polasci:

bus 1.Novi Sad-Beograd-Jagodina-Ćuprija-Paraćin-Pojate-Niš...

bus 2.Negotin-Bor-Zaječar-Paraćin-Kruševac-Aleksinac-Niš-Leskovac-Prokuplje-Vranje

 

 

HOTEL

ULAZ

25.05.

04.06.

14.06.

24.06.

04.07.

14.07.

24.07.

03.08.

13.08.

23.08.

02.09.

12.09.

22.09.

 

IZLAZ

04.06.

14.06.

24.06.

04.07.

14.07.

24.07.

03.08.

13.08.

23.08.

02.09.

12.09.

22.09.

02.10.

 

Dana/noći

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

APARTMANI SARA

Dupl 1/6

33/69*

56/79*

99

109

129

139

139

139

139

135

95

56/79*

33/69*

APARTMANI SARA

Dupl 1/5

39/69*

66/99*

110

125

139

159

159

159

159

145

105

66/99*

39/69*

                             

 

Legenda:1/2S– Dvokrevetni studio, 1/3 S – Trokrevetni studio,A1/2-dvokrevetni apartman, A1/3-trokrevetni apartman,A1/4-četvorokrevetni apartman, A1/5-petokrevetni apartman,1/4 dupx ,1/5 dupx ,1/6 dupx,apartman sa 2 spavaće sobe,1/8,1/7,1/6, triplex ,apartman sa 3 spavaće sobe ili dve spavaće i dnevnom sa krevetima za spavanje ,lux_objekat novijeg datuma i kvalitetne opreme.pr-prizemlje, pb-pogled bazen.

Cena aranžmana izražena u evrima   za najam apartmana za 10 noći/11dana po osobi.Cena sa* obuhvata prevoz i smeštaj za 10 noći/11 dana, doplata za polaske iz PA, JA,ĆU 5 € po osobi, BGD 10 € po osobi, NS 20 € po osobi, ZA,BOR, KNJ...20e

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 Najam apartmana za 10 noći 11 dana

Predstavnika agencije za svo vreme boravka.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje,prevoz autobusom(polazak dan ranije u odnosu na datum iz tabele), fakultativne izlete i individualne troškove, druge nepomenute usluge.

 

PROGRAM PUTOVANJA:
 
1. DAN - Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije od datuma početka smene. 

2. - 11. DAN - Dolazak u letovalište i boravak na bazi 10 noćenja u apartmanu. 

12. DAN - Napuštanje objekta u 09:00 sati i polazak iz letovališta u dogovoreno vreme u popodnevnim satima. 

13. DAN - Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima

 

 Važno: Maksimalni prtljag po osobi je 1 putna torba max dimenzija 80*30*40 i jedna manja ručna torba. Svaki dodatni prtljag se naplaćuje po 500 dinara.

Cena Prevoza: Novi Sad  za odrasle 69 € za decu do 12 godina  59 €, u jednom pravcu 49 € za odrasle i 39€ za decu 12 godina.
Beograd  za odrasle 59 € za decu do 12 godina  49 €, u jednom pravcu 45 € za odrasle i 35€ za decu 12 godina.
Jagodina,Ćuprija,Paraćin za odrasle 55 € za decu do 12 godina  45 €, u jednom pravcu 40 € za odrasle i 30€ za decu 12 godina.
Negotin, Zaječar, Bor, za odrasle 70 € za decu do 12 godina  60 €, u jednom pravcu 60 € za odrasle i 50€ za decu 12 godina.
Kruševac, Pojate, Niš, Aleksinc, Leskovac za odrasle 45 € za decu do 12 godina 40 €, u jednom pravcu 35€ za odrasle i 25€ za decu 12 godina . Rezervacija  sedišta u autobusu:1.red 20 evra,2.red 15 evra,3 red 10 evra,4 i 5 red 5 evra po osobi.
Deca do 2 godine - besplatno, ako ne koriste sedište. Za spojene smene doplata za prevoz iznosi 50%.
 
POPUSTI DECA: 1 dete do 12 godina gratis na zajednićkom ležaju.2 detete do 12 godina plaćeju kao jedna ponoplativa osoba. Pousti važe samo pored 2 punoplative osobe. Ili upitati u agenciji.
 
Mogući način plaćanja:
evro se obračunava po prodajnom kursu UniCredit banke,na dan uplate.
 

 1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja.
2) 40% rezervacija, 60% administrativnom zabranom na jednake rate do 01.09.2019.g. Uz uvećanje 2%(devizna klauzula) .
3) 40% rezervacija, 60% administrativnom zabranom na jednake rate do 01.12.2019.g. Uz uvećanje 7%.
4) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 01.12.2019. uz uvećanje 7%.
5) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka .

Fakultativni izleti : su uvek organizovani od strane lokalne turističke agencije koja je partner u letovalištu. AAGNCIJA nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenih fakultativnih programa i prema OUP nije odgovoran za njihovo izvođenje , te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja, odnosno nadležnim turističkim službama  zemlje u kojoj borave !
PREDSTAVNICI ,UPUTSTVA I NAPOMENE OGANIZATORA:  Predstavnik je osoba koja je angažovana od strane ORGANIZATORA ( ili lokalnog predstavnika, agencije koja zastupa organizatora)  prilikom dolaska i tokom boravka gostiju. Pored ličnog kontakta, koji je utvrđen prema nedeljnom rasporedu, svaki putnik u slučaju nagle potrebe ima mogućnost kontakta sa predstavnikom putem mobilnog telefona ili u prostorijama lokalne agencije - agenta. Sve važne informacije predstavnik ostavlja na info tabli, koja se nalazi na ulazu u objekat, ili na mestu koje je predviđeno za ostavljanje informacija u hotelima. U slučaju bilo kakvog problema vezanog za smeštaj, gosti su dužni da prvog dana boravka obaveste predstavnika o postojećem problemu.Predstavnik je dužan  da angažuje ljude koji su zaduženi za servis i da odklone nastale probleme, na vremenski period i brzinu odklanjanja problema Grand Holiday nemože da utiće(zavisi od dostupnosti dostupnih servisera u datom momentu). Putnici sve primedbe mogu da pismenim putem daju predstavniku agencije prvog dana(u dva primerka, svakoj strani po jedan potpisan od strane putnika i predstavnika Grand Holiday-a,ovaj dokumenat jedini validan za odštetni zahtev putnika nakon letovanja).
U sobe se ulazi prvog dana posle 14h, a sobe se napoštaju zadnjeg dana do 9h.
Putnici za vreme boravka sami održavaju hiogijenu u sobama. Svu nanetu štetu sobama prilikom letovanja putnici su dužni da plate ino partneru ili vlasniku objekta!!! Agencija zadržava pravo da od putnika izvrši potraživanje i naplatu nanete štete sobi ili objektu od nosioca ugovora putovanja i nakon povratka putnika u zemlji. Za ovaj spor nadležan je Opštinski sud u Aleksincu.
 
Primedbe na smeštaj tokom i na kraju perioda letovanja, neće biti razmatrane.
 
VAŽNO:
U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru
dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
- Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na
teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta
Ministara EU.
 
 
VAŽNO: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU
(potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u
Srbiji www.europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične
vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
-Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za
putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima
Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom
slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Oštim uslovima putovanja.
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih
poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.
-Putnik je u obavezi da prilikom prijave za putovanje prijavi svoje puno ime, prezime i datum rođenja onako kako je upisano
u pasošu (Odnosi se na devojačko prezime, skraćene oblike imena i sl., slovo dj ili đ). Pogrešno prijavljen podatak biće unet u vaučer za hotel i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku u nastavku putovanja kod pograničnih ili aerodromskih službi, kao i u samim hotelima. Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.
- Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina….),kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
- Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Putnici se mole da se informišu o zakonu o zabrani pušenja na odabranoj destinaciji i da se striktno pridržavaju lokalnih propisa s tim u vezi! Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisi poznate ne mogu biti relevantne.
Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Agencija ne može imati uticaja.
Agencija ne učestvuje u organizaciji slobodnog vremena putnika na odredištu, te ni na koji način ne snosi odgovornost za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta koji su u organizaciji ino partnera.
- Ovaj Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela zemlje odredišta. Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, Organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosleda pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). VAŽNO Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
-U slučaju promena na monetarnom tržistu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržavapravo korekcije cena, kao i izmene programa putovanja, spajanja sa drugom agencijom ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre putovanja.
 
Autobuski prevoz

Organizovan je visokopodnim ili spratnim autobusima sa klimatizacijom, video i audio opremom.

Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski i isključivo na osnovu redosleda prijava . U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice. 
Na polazak naznačen u tabeli , treba doći najkasnije 20 minuta pre naznačenog vremena polaska. Svaki autobus poseduje informativnu tablicu sa natpisom GRAND HOLIDAY.Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava  je najstrože zabranjeno.Pauze tokom putovanja se prave kod većih motela u razmacima od 3-4 sata. 
Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje, a samim tim podnosi komfor putovanja. Međutim tokom najvećih vrućina u julu i avgustu , hlađenje za neke osobe može biti nezadovoljavajuće. 
Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište , zbog ograničenih uslova manevra , uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta. 
MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA 
PROGRAM JE RAĐEN  NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA, U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NSPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM

       

Turistička agencija Atlas ovlašćeni subagent, uz program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Grand holiday licenca OTP 58/2014

 

 

Pefkohori - Vila Nova - LETO 2019 - do 20% popusta

vila nova pefkohori - NASLOVNAVILA NOVA se nalazi 3 min od plaže, a 20 m od magistrale. U blizini vile nalaze se mnogobrojni restorani, kafići, marketi itd. Vila je opremljena WI-FI internetom.Raspolaže famili apartmanima koji se nalaze na visokom prizemlju i na prvom spratu. Opremljeni su kuhinjom sa osnovnim posuđem, kupatilom, velikom terasom, tv-om, peškirima i klima uređajem (uključeno u cenu). Posteljina i peškiri su predvidjeni za zamenu svaki peti dan.

 

 

 

 

 

 

 

FIRST MINUTE

-Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 12.12.2018. odobravamo popust od 20%.
-Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01.01.2019. odobravamo popust od 15% 
-Za uplatu 50% aranžmana pri rezervaciji, a ostatak do  01.03.2019.  odobravamo popust od 10% za rezervisanje aranžmane do 01.02.2019.

 -Za uplatu 50% aranžmana pri rezervaciji, a ostatak iznosa do 01.04.2019., odobravamo popust od 7% za rezervisane aranžmane  do 01. 03.2019.

-Za uplate 30% pri rezervaciji, a ostatak 15 dana do polaska odobravamo popust od 5%.

 
 
 
 

CENOVNIK VILA  NOVA  LETO 2019

 

 Cenovnik 2019 od 10.10.2018.

NOVA

 

Aranzman obuhvata 10 noći / 11 dana.

KLIMA: uracunata u cenu.

Cene označene zvezdicom (*) su po osobi i podrazumevaju PAKET ARANŽMAN (smeštaj i prevoz).

Umanjenje za sopstveni je 20e po osobi.

Za prvu i poslednju smenu nema umanjenja za sopstveni prevoz.

Za dve spojene smene cena smestaja se umanjuje za 10% od cene druge smene.

FIRST MINUTE POPUSTI :

-Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 1. februara odobravamo popust od 15%.

-Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 1. maja odobravamo popust od 10%.

-Za uplate avansa 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatka iznosa do 31. maja, odobravamo popust od 10% za rezervisane aranžmane do 1. februara.

-Za uplate avansa 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatka iznosa do 31. maja, odobravamo popust od 7% za rezervisane aranžmane od 2. februara do 1.marta.

-Za uplate avansa 30 % od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 15 dana do polaska odobravamo popust od 5%.

 
LEGENDA:
 
STUDIO– Smeštajna jedinica u vili bez predsoblja u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima (frižider, aspirator, rešo sa dve ringle bez rerne), osnovnim priborom za jelo, za odgovarajući broj osoba,kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa. APARTMAN- Smeštajna jedinica u vili koja podrazumeva spavaću sobu sa određenim brojem ležaja, fizički odvojenu od kuhinje (običnim ili harmonika vratima, u nekim slučajevima ne postoje vrata između prostorija-raspitati se u agenciji), zasebno kupatilo i terasa. DUPLEX- Smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od 2 ili 3 spavaće sobe sa 2 do 3 ležaja u sobi, kunjihom (koja je fizički odvojena od spavaćih soba), kupatilom i terasom. PP-pogled pozadi.
 
USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
 
1.DAN: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
 
2.DAN – 11. DAN:Dolazak u jutarnjim casovima,smestaj i boravak u odabranom objektu na bazi najma studija-apartmana ili odabrane usluge u hotelu, noćenje.
 
12.DAN:  Napuštanje objekata u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak na mesto polaska.
 
Kraj usluga.
 
Za polaske iz Beograda, Užica i Negotina – doplata 15e po osobi na paket aranzmane.
SVI POLASCI SU DAN RANIJE OD DATUMA U TABELI ZA SMEŠTAJ.
 
Aranžman obuhvata:
 Najam apartmana za 10 noći / 11 dana u tabeli za sopstveni prevoz ili prevoz i smeštaj za 10 noći/11 dana po osobi u tabeli autobuski prevoz.
Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV, klima, DVD) ili kombi vozilima po cenovniku iz tabele ukoliko je uračunat u cenu.
Usluge predstavnika agencije.
Troškove organizacije i pratioca puta.
 
 
 
Aranžman ne obuhvata: 
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – preporučuje se jer pogranični organi Makedonije i Grčke mogu zatražiti na uvid polisu putnog osiguranja.
Porez po novom grčkom zakonu 4472/2017, član 72. u iznosu od 0,5€/po noći i smeštajnoj jedinici (za smenu od 10 noći ukupno 5€ po studiju-apartmanu, plaća se na licu mesta).
Individualni i ostali troškovi putnika.
 
Način plaćanja:
Ukupan iznos aranžmana u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate,
30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak u ratama najkasnije 15 dana do polaska.
30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak čekovima građana do 30.10.2019. bez uvecanja, datum realizije čeka je svakog 15-og u mesecu, čekovi se deponuju prilikom rezervacije.
30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak na rate preko administrativne zabrane bez uvecanja do 30.10.2019., s tim da rata a.z. ne bude manja od 3.000,00 din..
Svaka uplata akontacije vodi se kao uplata za sve putnike, a ne samo za jednog odredjenog putnika iz Ugovora.
 
Uslovi putovanja:
 
Polazak je dan pre početka aranžmana. Tačno vreme polaska obavezno proveriti u agenciji 2 dana pre polaska. Upravljati se isključivo po lokalnom vremenu.
 
 
Uslovi za decu:
 
 
Jedno dete do 2 godina u krevetu sa roditeljima – GRATIS.
Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, placaju cenu jedne odrasle osobe.
Deca od 2-10 godina imaju popust 30% u pratnji 2 punoplatezne osobe.
Za izlazak iz države svim maloletnim licima neophodna je saglasnost oba roditelja – staratelja (ili roditelja – staratelja koji ne putuje sa maloletnim detetom), da pomenuto lice moze samostalno preći grnicu ili sa punoletnim pratiocem. Saglasnost mora biti overena u sudu ili opstini.
LAST MINUTE ponude se ne mogu plaćati administrativnom zabranom
LAST MINUTE ponude se ne mogu placati cekovima gradjana.
FIRST MINUTE ponude se ne mogu placati cekovima gradjana.
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapicitete, po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje plaćaju aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju naknadu na ime razlike u ceni.
Uslovi plaćanja:
 
Sve cene su izražene u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke na dan uplate.
U slucaju poremećaja na monetarnom tržistu organizator zadržava pravo na korekciju cena.
Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo uplaćeni iznos, a ostatak je podležan promeni.
Ukoliko gost iz bilo kog razloga prekine boravak, neće se vršiti refundacija za neiskorišćeni deo aranžmana.
UKOLIKO STRANKA( fizicko lice ili subagent) NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 15 DANA PRE POLASKA NA PUT, SMATRACE SE AUTOMATSKIM OTKAZOM PUTOVANJA I ORGANIZATOR PUTOVANJA U OVOM SLUCAJU NEMA NIKAKVE OBAVEZE PREMA STRANKAMA.
 
Autobuska karta se plaća po sedištu, zajedničko sedište mogu da koriste samo deca do dve godine. Po zakonu o saobraćaju sva deca od dve godine starosti u obavezi su da imaju sedište u autobusu. Agencija pravi raspored sedenja.. Putnik će prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Ukoliko putnik ima želju da odabere sedište, to je moguće uz doplatu od 10e po osobi. Takvi zahtevi se podnese i uplaćuju prilikom rezervacije aranžmana.Broj putnika po smenama moze se razlikovati. Zato se organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. Za destinaciju sa istim vremenom i datumom polaska u zavisnosti od broja putnika agencija zadržava pravo transfera putnika putničkim vozilima ili sprinterima. U autobusu je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i pristup kućnim ljubimcima. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače ili pratioca grupe biće odmah isključen sa putovanja. Agencija određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Dolazak autobusa na određenu destinaciju je u zavisnosti od uslova i dešavanja na putu i granicama. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno bez prava na prigovor i žalbu. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatom prevozniku. Agencija prevozi do kuće ili hotela onoliko koliko je fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice obavlja sam putnik. Obelezite svoj prtljag, ime, prezime i telefon. Agencija i prevoznik ne snose odgovornost u slučaju gubitka ili zaboravljanja prtljaga. Svaki putnik je dužan da eventualni štetu nastalu svojom krivicom u autobusu plati na licu mesta vozaču ili pratiocu grupe.
 
Važne napomene
 
Putne isprave
 
Vlasnici biometrijskih (novih crvenih) pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Imaoci ovakvih pasoša kao i starih (plavih) pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede šengen. Putnik je u obavezi da prikupi neophodna dokumenta za pribavljanje individualne vize, za čiju ispravnost i valjanost jemči sam putnik, a u suprotnom podleže odredbi člana 12. Opštih uslova putovanja agencije organizatora. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne grčke šengen vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije organizatora putovanja. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.
 
Smeštaj i boravak u objektu
 
U studije i apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova, po lokalnom vremenu a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09.00 časova, po lokalnom vremenu. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni iste, a da je prilikom napuštanja ostave u stanju u kome su je primili. Putnik će biti smešten u bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu u smeštajnom objektu opisanom u Programu, bez obzira na osobenosti putnika, kategoriju, lokaciju i položaj smeštajnog objekta, spratnost, blizinu buke, parkinga i druge karakteristike.
 
Pribor u kuhinjama nekada nije kompletan i desavaju se oštećenja opreme, pogotovo u odmaklim smenama u sezoni. Ukoliko uočite nedostatke obratite se odmah našem predstavniku radi evidentiranja i uklanjanja istog.
 
Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima, sapunima i toalet papirom. Promena posteljine se vrši svakog šestog dana boravka.
 
Ukoliko se putnici ne pridržavaju pravila koriscenja AC uređaja propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana. Eventualnu nastalu štetu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.
 
Po izlasku iz smeštajnih jedinica, molimo Vas da ključ ostavite u bravi. U slučaju da se ključ izgubi, zamena je 10 eura, a ukoliko se izgubi kartica, zamena je 50 eura, i taj trošak snosi sam putnik.
 
Kvarove prijaviti vlasniku objekta i predstavniku agencije.
 
Otpatke i toalet papir odlagati u korpu za otpad. Nikako u wc solju...
 
Poslednjeg dana boravka ispraznite Vaše kante za smeće.
 
Molimo Vas da se od 14:00h do 17:30h, svakog dana pridržavate kućnog reda.
 
Nemojte unositi pesak sa plaže u svoje kupatilo.
 
Poslednje noći pred polazak, isključite frižider.
 
Uvek isključite bojler, klimu i ringle na šporetu dok niste u sobi.
 
Uvek isključite bojler dok se tuširate.
 
Ne ostavljajte uključenu klimu dok ste van smeštajnih jedinica i dok su Vam prozor i vrata otvoreni.
 
Ne iznosite posteljinu i peškire van apartmana.
 
Zabranjen pristup kućnim ljubimcima u smeštajnim jedinicima.
 
Usmene informacije koje dobijate u agenciji nisu obavezujuće i ukoliko imate posebne potrebe i želje tražite pismenu potvrdu u vezi navedenog, u suprotnom nemate pravo na žalbu za neizvršene usluge, koje su Vam eventualno usmeno obećane. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su samo primer smeštaja u datoj vili. Molimo da obratite pažnju na napomene koje su date u opisima, a koje se tiču određenog smeštaja. O svim detaljima se možete raspitati kod prodavca ili kod agencije-organizatora putovanja.
 
Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za:
 
normalan ležaj je 75-80 x 180-190 cm,
francuski ležaj je 145-155 x 180-190 cm,
pomoćni ležaj je 70-90 x 180-190 cm.
Servisne informacije
 
NOVAC: Euro
 
VRMENSKA RAZLIKA: Jedan sat unapred (Srbija 12 h, Grcka 13 h).
 
TELEFONSKI POZIVI: Grčka se bira iz Srbije preko pozivnog broja 00302, a Srbija iz Grčke preko pozivnog broja 00381, mobilni: 00381 62,63,64,65 zatim željeni broj.
 
Roaming: 062, 063: *123*+381 pozivni broj grada ili broj mobilnog bez nule (18,21..64,65,...) željeni broj, #064,065: *102*+381 pozivni broj grada ili broj mobilnog bez nule (18,21..64,65,...) željeni broj#
 
RADNO VREME PRODAVNICE: Ponedeljak, sreda, subota-jednokratno 08:00h-15:00h.
 
Utorak, četvrtak, petak-dvokratno 08:00h-14:00h i od 17:30h-20:00h.
 
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za uslove i informacije koje nisu navedene ovim programom.
 
Aranžman je rađen na bazi od minimum 30 putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo, da pojedine polaske otkaze ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. U slučaju otkaza krajnji rok za obaveštavanje putnika je 5 dana pre početka aranžmana.
 
Turistička agencija Atlas ovlašćeni subagent, uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja orginizatora putovanja – agencije AL TURS PUTOVANJA D.O.O Aleksinac, Licenca OTP 50/2012 od 23.11.2012.

Pefkohori - Vila Pefki - LETO 2019 - do 20% popusta

NASLOVNA pefkiAPARTMANI PEFKI se nalaze u mirnom delu Pefkohorija, iznad centra, u blizini crkve, na 180 m do plaže, u centralnom delu letovališta, 2Om od vile Grigoris. Vila ima raznovrsnu strukturu studija i apartmana, te je pogodna kako za smestaj parova, tako i za porodice sa vise clanova. Svaki studio, apartman je opremljen kuhinjom, TWC-om, balkonom, klima uredjajem cije je koriscenje uracunato u cenu. Ispred vile se nalazi dvoriste sa mediteraskim biljem, natkrivena bastenska garnitura, rostilj, tus. Vila poseduje parking mesta za 2-3 automobila. Poseduje1/3,1/4i1/5 apartmane.Promena posteljine na 5 dana. U apartmane se ulazi prvog dana posle 13 h a apartmani se napuštaju zadnjeg dana do 9h. AC gratis, Wi-Fi gratis. 
Lokacija 3*; Objekat 3*; Prostranost soba 3*; Terase 3*; Dvorište 4*; Kvalitet nameštaja 4*.

 

GPS kordinate 39°59'16.5"N 23°36'43.2"E

 

Popusti – FIRST MINUTE: 

Popust -20 % do 01.12.2018.  uz uplatu od 100% prilikom rezervacije.(za cene bez *)

Popust -15 % do 10.02.2019. uz uplatu od 100% prilikom rezervacije.(za cene bez *)

Popust -10% za rezervacije do 01.02.2019. i plaćanje na čekovima na rate do 01.12.2019. bez kamate.

Popust -10 % za rezervacije do 10.03.2019.   50% rezervacije i 50% do 01.04.2019.

Popust -7 % do 10.04.2019.  uz uplatu od 100% pri rezervaciji

Popust -5 % do 01.05.2019.  uz uplatu od 100% pri rezervaciji

 

 

 

CENOVNIK VILA PEFKI LETO 2019

 

 

od 2016. bus polasci:

bus 1.Novi Sad-Beograd-Jagodina-Ćuprija-Paraćin-Pojate-Niš...

bus 2.Negotin-Bor-Zaječar-Paraćin-Kruševac-Aleksinac-Niš-Leskovac-Prokuplje-Vranje

 

 

HOTEL

ULAZ

25.05.

04.06.

14.06.

24.06.

04.07.

14.07.

24.07.

03.08.

13.08.

23.08.

02.09.

12.09.

22.09.

 

IZLAZ

04.06.

14.06.

24.06.

04.07.

14.07.

24.07.

03.08.

13.08.

23.08.

02.09.

12.09.

22.09.

02.10.

 

Dana/noći

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

11/10

 

11/10

11/10

APARTMANI PEFKI

APP 1/5

39/69*

66/99*

110

125

139

155

155

155

155

139

105

 

66/99*

39/69*

APARTMANI PEFKI

APP 1/4

40/69*

66/109*

93

120

144

150

156

156

156

156

103

 

66/109*

50/79*

APARTMANI PEFKI

APP 1/3

39/69*

   82/119*

134

157

166

185

185

185

185

166

123

 

82/119*

39/69*

 

Legenda:1/2S– Dvokrevetni studio, 1/3 S – Trokrevetni studio,A1/2-dvokrevetni apartman, A1/3-trokrevetni apartman,A1/4-četvorokrevetni apartman, A1/5-petokrevetni apartman,1/4 dupx ,1/5 dupx ,1/6 dupx,apartman sa 2 spavaće sobe,1/8,1/7,1/6, triplex ,apartman sa 3 spavaće sobe ili dve spavaće i dnevnom sa krevetima za spavanje ,lux_objekat novijeg datuma i kvalitetne opreme.pr-prizemlje, pb-pogled bazen.

Cena aranžmana izražena u evrima   za najam apartmana za 10 noći/11dana po osobi.Cena sa* obuhvata prevoz i smeštaj za 10 noći/11 dana, doplata za polaske iz PA, JA,ĆU 5 € po osobi, BGD 10 € po osobi, NS 20 € po osobi, ZA,BOR, KNJ...20e

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 Najam apartmana za 10 noći 11 dana

Predstavnika agencije za svo vreme boravka.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje,prevoz autobusom(polazak dan ranije u odnosu na datum iz tabele), fakultativne izlete i individualne troškove, druge nepomenute usluge.

 

PROGRAM PUTOVANJA:
 
1. DAN - Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije od datuma početka smene. 

2. - 11. DAN - Dolazak u letovalište i boravak na bazi 10 noćenja u apartmanu. 

12. DAN - Napuštanje objekta u 09:00 sati i polazak iz letovališta u dogovoreno vreme u popodnevnim satima. 

13. DAN - Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima

 

 Važno: Maksimalni prtljag po osobi je 1 putna torba max dimenzija 80*30*40 i jedna manja ručna torba. Svaki dodatni prtljag se naplaćuje po 500 dinara.

Cena Prevoza: Novi Sad  za odrasle 69 € za decu do 12 godina  59 €, u jednom pravcu 49 € za odrasle i 39€ za decu 12 godina.
Beograd  za odrasle 59 € za decu do 12 godina  49 €, u jednom pravcu 45 € za odrasle i 35€ za decu 12 godina.
Jagodina,Ćuprija,Paraćin za odrasle 55 € za decu do 12 godina  45 €, u jednom pravcu 40 € za odrasle i 30€ za decu 12 godina.
Negotin, Zaječar, Bor, za odrasle 70 € za decu do 12 godina  60 €, u jednom pravcu 60 € za odrasle i 50€ za decu 12 godina.
Kruševac, Pojate, Niš, Aleksinc, Leskovac za odrasle 45 € za decu do 12 godina 40 €, u jednom pravcu 35€ za odrasle i 25€ za decu 12 godina . Rezervacija  sedišta u autobusu:1.red 20 evra,2.red 15 evra,3 red 10 evra,4 i 5 red 5 evra po osobi.
Deca do 2 godine - besplatno, ako ne koriste sedište. Za spojene smene doplata za prevoz iznosi 50%.
 
POPUSTI DECA: 1 dete do 12 godina gratis na zajednićkom ležaju.2 detete do 12 godina plaćeju kao jedna ponoplativa osoba. Pousti važe samo pored 2 punoplative osobe. Ili upitati u agenciji.
 
Mogući način plaćanja:
evro se obračunava po prodajnom kursu UniCredit banke,na dan uplate.
 

 1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja.
2) 40% rezervacija, 60% administrativnom zabranom na jednake rate do 01.09.2019.g. Uz uvećanje 2%(devizna klauzula) .
3) 40% rezervacija, 60% administrativnom zabranom na jednake rate do 01.12.2019.g. Uz uvećanje 7%.
4) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 01.12.2019. uz uvećanje 7%.
5) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka .

Fakultativni izleti : su uvek organizovani od strane lokalne turističke agencije koja je partner u letovalištu. AAGNCIJA nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenih fakultativnih programa i prema OUP nije odgovoran za njihovo izvođenje , te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja, odnosno nadležnim turističkim službama  zemlje u kojoj borave !
PREDSTAVNICI ,UPUTSTVA I NAPOMENE OGANIZATORA:  Predstavnik je osoba koja je angažovana od strane ORGANIZATORA ( ili lokalnog predstavnika, agencije koja zastupa organizatora)  prilikom dolaska i tokom boravka gostiju. Pored ličnog kontakta, koji je utvrđen prema nedeljnom rasporedu, svaki putnik u slučaju nagle potrebe ima mogućnost kontakta sa predstavnikom putem mobilnog telefona ili u prostorijama lokalne agencije - agenta. Sve važne informacije predstavnik ostavlja na info tabli, koja se nalazi na ulazu u objekat, ili na mestu koje je predviđeno za ostavljanje informacija u hotelima. U slučaju bilo kakvog problema vezanog za smeštaj, gosti su dužni da prvog dana boravka obaveste predstavnika o postojećem problemu.Predstavnik je dužan  da angažuje ljude koji su zaduženi za servis i da odklone nastale probleme, na vremenski period i brzinu odklanjanja problema Grand Holiday nemože da utiće(zavisi od dostupnosti dostupnih servisera u datom momentu). Putnici sve primedbe mogu da pismenim putem daju predstavniku agencije prvog dana(u dva primerka, svakoj strani po jedan potpisan od strane putnika i predstavnika Grand Holiday-a,ovaj dokumenat jedini validan za odštetni zahtev putnika nakon letovanja).
U sobe se ulazi prvog dana posle 14h, a sobe se napoštaju zadnjeg dana do 9h.
Putnici za vreme boravka sami održavaju hiogijenu u sobama. Svu nanetu štetu sobama prilikom letovanja putnici su dužni da plate ino partneru ili vlasniku objekta!!! Agencija zadržava pravo da od putnika izvrši potraživanje i naplatu nanete štete sobi ili objektu od nosioca ugovora putovanja i nakon povratka putnika u zemlji. Za ovaj spor nadležan je Opštinski sud u Aleksincu.
 
Primedbe na smeštaj tokom i na kraju perioda letovanja, neće biti razmatrane.
 
VAŽNO:
U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru
dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
- Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na
teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta
Ministara EU.
 
 
VAŽNO: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU
(potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u
Srbiji www.europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične
vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
-Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za
putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima
Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom
slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Oštim uslovima putovanja.
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih
poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.
-Putnik je u obavezi da prilikom prijave za putovanje prijavi svoje puno ime, prezime i datum rođenja onako kako je upisano
u pasošu (Odnosi se na devojačko prezime, skraćene oblike imena i sl., slovo dj ili đ). Pogrešno prijavljen podatak biće unet u vaučer za hotel i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku u nastavku putovanja kod pograničnih ili aerodromskih službi, kao i u samim hotelima. Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.
- Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina….),kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
- Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Putnici se mole da se informišu o zakonu o zabrani pušenja na odabranoj destinaciji i da se striktno pridržavaju lokalnih propisa s tim u vezi! Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisi poznate ne mogu biti relevantne.
Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Agencija ne može imati uticaja.
Agencija ne učestvuje u organizaciji slobodnog vremena putnika na odredištu, te ni na koji način ne snosi odgovornost za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta koji su u organizaciji ino partnera.
- Ovaj Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela zemlje odredišta. Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, Organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosleda pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). VAŽNO Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
-U slučaju promena na monetarnom tržistu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržavapravo korekcije cena, kao i izmene programa putovanja, spajanja sa drugom agencijom ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre putovanja.
 
Autobuski prevoz

Organizovan je visokopodnim ili spratnim autobusima sa klimatizacijom, video i audio opremom.

Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski i isključivo na osnovu redosleda prijava . U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice. 
Na polazak naznačen u tabeli , treba doći najkasnije 20 minuta pre naznačenog vremena polaska. Svaki autobus poseduje informativnu tablicu sa natpisom GRAND HOLIDAY.Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava  je najstrože zabranjeno.Pauze tokom putovanja se prave kod većih motela u razmacima od 3-4 sata. 
Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje, a samim tim podnosi komfor putovanja. Međutim tokom najvećih vrućina u julu i avgustu , hlađenje za neke osobe može biti nezadovoljavajuće. 
Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište , zbog ograničenih uslova manevra , uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta. 
MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA 
PROGRAM JE RAĐEN  NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA, U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NSPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM

       

Turistička agencija Atlas ovlašćeni subagent, uz program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Grand holiday licenca OTP 58/2014

 

VAŠE PUTNO OSIGURANJE

sava osiguranje

Turistička agencija Atlas

Adresa: Knez Mihailova 36, 18400 Prokuplje

Telefoni: 027/324-493; 063/ 71-33-709; 064/158-28-55

Fax: 027/324-493

Radno vreme: 
ponedeljak - petak od  09:00 - 19:00
subotom od 10:00 - 14:00

*Napomena: Svi podaci na sajtu Turističke agencije Atlas su informativnog karaktera. Za detaljne informacije kontaktirajte agenciju. 

Pratite nas na Facebook-u