nedelja, 22 jul 2018

Olympic Beach - Vila Lazaros - LETO 2018 - od 75€

LLAZAROS12VILA LAZAROS, u porodičnom vlasništvu, smeštena je u Olimpik bieach-u, na 50 metara od plaže i na maloj pešačkoj udaljenosti od restorana, barova i supermarketa. U ponudi ima smeštaj za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom i sopstvenim balkonom.
Jednostavno uređeni studiji vile Lazaros ukrašeni su toplim bojama i imaju podove s pločicama. Pored toga sve smeštajne jedinice poseduju čajnu kuhinju sa trpezarijom, frižider, TV i klima-uređaj, kupatilo sa tusem.
Vila Lazaros se nalazi na 2 km od Paralije (kod Katerinija) i na 8 km od grada Katerini. Selo Dion udaljeno je 27 km, a Međunarodni aerodrom Solun Makedonija 60 km. Besplatan javni parking na raspolaganju vam je u obližnjim ulicama.
 
GPS koordinate(D,Š): 40.2408954,22.5870183
 
 
 
 
  
 
 
CENOVNIK VILA LAZAROS LETO 2018
 
 
 
OLIMPIC BEACH VILA LAZAROS, cene označene zvezdicom /*/predstavljaju paket aranžmane , a ostale cene su cene smeštaja po osobi.
Broj noćenja 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
Termin 25/5

04/6

04/6

14/6

14/6

24/6

24/6

04/7

04/7

14/7

14/7

24/7

24/7

03/8

03/8

13/8

13/8

23/8

23/8

02/9

02/9

12/9

12/9

22/9

22/9

02/10

STD 1/2 90* 130* 155* 155 180 205 205 205 199 180 170* 135* 95*
STD 1/3 75* 105* 140* 125 135 155 155 155 155 130 140* 110* 75*
DOPLATA ZA KLIMU 5€ DNEVNO 5€ DNEVNO 5€ DNEVNO 5€ DNEVNO 5€ DNEVNO 5€ DNEVNO 5€ DNEVNO 5€ DNEVNO 5€ DNEVNO 5€ DNEVNO 5€ DNEVNO 5€ DNEVNO 5€ DNEVNO
 

PREVOZ

 

Odrasli

Deca od 2-12

Deca do 2

nemaju sedište

Samo prevoz

Odrasli

Deca 2-12

Bor

50 €

40 €

Gratis

60 €

50 €

Zaječar

45 €

35 €

 

55 €

45 €

Knjaževac

40 €

30 €

 

50 €

40 €

Niš, Leskovac

35 €

25 €

 

45 €

35 €

Vranje

30 €

20 €

 

40 €

30 €

SVI POLASCI SU DAN RANIJE OD DATUMA U TABELI ZA SMEŠTAJ.
 
 
* Za potpuniju ponudu (više različitih programa putovanja, hotela...) u okviru navedenih destinacija, kao i za specijalne ponude, molimo Vas da nas pozovete na 019/734-041, 060/478 5791. Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su vam u našoj agenciji.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2. DAN – 11. DAN:Dolazak u jutarnjim casovima,smestaj i boravak u odabranom objektu na bazi najma studija-apartmana ili odabrane usluge u hotelu, noćenje.

12. DAN: Napuštanje objekata u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga.

Aranžman obuhvata:

Najam na bazi 10 noći (11 dana).
Usluge predstavnika agencije.
Troškove organizacije i pratioca puta.


Aranžman ne obuhvata:

Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV, klima, DVD) ili kombi vozilima po cenovniku iz tabele. (Za cene u sezoni).
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – preporučuje se jer pogranični organi Makedonije i Grčke mogu zatražiti na uvid polisu putnog osiguranja.
Individualni i ostali troškovi putnika.


Uslovi putovanja:

Polazak je dan pre početka aranžmana. Tačno vreme polaska obavezno proveriti u agenciji 2 dana pre polaska. Upravljati se isključivo po lokalnom vremenu.


Način plaćanja:

Ukupan iznos aranžmana u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate,
30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak u ratama najkasnije 15 dana do polaska.
30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak čekovima građana do 10.12.2017. bez uvecanja,datum realizije čeka je svakog 15-og u mesecu, čekovi se deponuju prilikom rezervacije.
30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak na rate preko administrativne zabrane bez uvecanja do 10.12.2017. s tim da rata administrativne zabrane. ne bude manja od 3.000,00 din.
Svaka uplata akontacije vodi se kao uplata za sve putnike, a ne samo za jednog odredjenog putnika iz Ugovora.


Uslovi za decu:

Jedno dete do 2 godina u krevetu sa roditeljima – GRATIS.
Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, placaju cenu jedne odrasle osobe.
Deca od 2-10 godina imaju popust 30% u pratnji 2 punoplatezne osobe.
Za izlazak iz države svim maloletnim licima neophodna je saglasnost oba roditelja – staratelja (ili roditelja – staratelja koji ne putuje sa maloletnim detetom), da pomenuto lice moze samostalno preći grnicu ili sa punoletnim pratiocem. Saglasnost mora biti overena u sudu ili opstini.
LAST MINUTE ponude se ne mogu plaćati administrativnom zabranom
LAST MINUTE ponude se ne mogu placati cekovima gradjana.
FIRST MINUTE ponude se ne mogu placati cekovima gradjana.
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapicitete, po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje plaćaju aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju naknadu na ime razlike u ceni.


Uslovi plaćanja:

Sve cene su izražene u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke na dan uplate.
U slucaju poremećaja na monetarnom tržistu NIKISTEF doo zadržava pravo na korekciju cena.
Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo uplaćeni iznos, a ostatak je podložan promeni.
Ukoliko gost iz bilo kog razloga prekine boravak, neće se vršiti refundacija za neiskorišćeni deo aranžmana.


UKOLIKO STRANKA( fizicko lice ili subagent) NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 15 DANA PRE POLASKA NA PUT, SMATRACE SE AUTOMATSKIM OTKAZOM PUTOVANJA I ORGANIZATOR PUTOVANJA U OVOM SLUCAJU NEMA NIKAKVE OBAVEZE PREMA STRANKAMA.

Uslovi prevoza:

Prevoz je organizovan visokopodnim ili spratnim autobusima sa klimatizacijom, video i audio opremom visoke turisticke klase ili kombi vozilima sa klima uredjajima i audio opremom sa 8-25 mesta.Autobuska karta se plaća po sedištu, zajedničko sedište mogu da koriste samo deca do dve godine. Po zakonu o saobraćaju sva deca od dve godine starosti u obavezi su da imaju sedište u autobusu. Agencija pravi raspored sedenja.. Putnik će prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Ukoliko putnik ima želju da odabere sedište, to je moguće uz doplatu od 20e po osobi. Takvi zahtevi se podnese i uplaćuju prilikom rezervacije aranžmana.Broj putnika po smenama moze se razlikovati. Zato se organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. Agencija zadrzava pravo da organizuje transfer ili prevoz u dogovoru sa drugim prevoznikom, odnosno izvrsi prevoz drugim prevoznim sredstvom na delovima puta ( taxi, kombi, automobil). U slucaju da dva ili vise putnika letuju zajedno a polaze iz razlicitih mesta, agencija ne moze garantovati da ce prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da ce sedeti jedni do drugih. U autobusu je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i pristup kućnim ljubimcima. Svaki putnik, koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače ili pratioca grupe, biće odmah isključen sa putovanja. Agencija određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Dolazak autobusa na određenu destinaciju je u zavisnosti od uslova i dešavanja na putu i granicama. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno bez prava na prigovor i žalbu. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatom prevozniku. Agencija prevozi do kuće ili hotela onoliko koliko je fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice obavlja sam putnik. Obelezite svoj prtljag, ime, prezime i telefon. Agencija i prevoznik ne snose odgovornost u slučaju gubitka ili zaboravljanja prtljaga. Svaki putnik je dužan da eventualnu štetu nastalu svojom krivicom u autobusu plati na licu mesta vozaču ili pratiocu grupe.

Važne napomene

Putne isprave

Vlasnici biometrijskih (novih crvenih) pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R. SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Imaoci ovakvih pasoša kao i starih (plavih) pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede šengen. Putnik je u obavezi da prikupi neophodna dokumenta za pribavljanje individualne vize, za čiju ispravnost i valjanost jemči sam putnik, a u suprotnom podleže odredbi člana 12. Opštih uslova putovanja agencije „NIKISTEF" doo . Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne grčke šengen vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije „NIKISTEF" doo. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.

Smeštaj i boravak u objektu

U studije i apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova, po lokalnom vremenu a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09.00 časova, po lokalnom vremenu. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni iste, a da je prilikom napuštanja ostave u stanju u kome su je primili. Putnik će biti smešten u bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu u smeštajnom objektu opisanom u Programu, bez obzira na osobenosti putnika, kategoriju, lokaciju i položaj smeštajnog objekta, spratnost, blizinu buke, parkinga i druge karakteristike.
Pribor u kuhinjama nekada nije kompletan i desavaju se oštećenja opreme, pogotovo u odmaklim smenama u sezoni. Ukoliko uočite nedostatke obratite se odmah našem predstavniku radi evidentiranja i uklanjanja istog.
Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima, sapunima i toalet papirom. Promena posteljine se vrši svakog šestog dana boravka.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 30 putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo, da pojedine polaske otkaze ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. U slučaju otkaza krajnji rok za obaveštavanje putnika je 5 dana pre početka aranžmana.

Turistička agencija Atas ovlašćeni subagent, uz ovaj program važeOpšti uslovi putovanja turističke agencije NIKISTEF DOO cenca OTP broj111/2010.

VAŠE PUTNO OSIGURANJE

sava osiguranje

Turistička agencija Atlas

Adresa: Knez Mihailova 36, 18400 Prokuplje

Telefoni: 027/324-493; 063/ 71-33-709; 064/158-28-55

Fax: 027/324-493

Radno vreme: 
ponedeljak - petak od  09:00 - 19:00
subotom od 10:00 - 14:00

*Napomena: Svi podaci na sajtu Turističke agencije Atlas su informativnog karaktera. Za detaljne informacije kontaktirajte agenciju. 

Pratite nas na Facebook-u